Download App

Download hier de Weeview app. Vind je volgende chill locatie op de coffeeshop map! Er is altijd wel ergens een coffeeshop open. Sta nooit meer voor een dichte deur door de toegevoegde openingstijden en help andere smokers met het maken van de juiste keus door het schrijven van reviews! Weet je de weg niet? Geen probleem, Weeview heeft een ingebouwde routebegeleiding welke je de weg wijst. 

Naast dat je reviews andere smokers helpen, verzamel je er ook punten mee waar je een te gekke goodies mee scoort! Waar wacht je nog op? Klik hier en download de Weeview app. Start met het delen van jouw ervaring door het schrijven van reviews!

Weeview app startscherm op iPhone

Hieronder kom je ook makkelijk via 1 klik op de juiste download pagina die geschikt is voor jou device! Wil je wat meer info over deze prachtige review app? Bezoek dan even onze informatie-pagina en je weet het zo!

We hopen met jullie ervaring en mening de wereld van coffeeshops in Nederland naar een hoger niveau te brengen! Met Weeview als platform en jullie input als informatie, hebben alle cannabis liefhebbers en coffeeshops hier voordeel van! Weed review? Weeview!